Image Alt

Retourneren

Retourneren

Indien u uw bestelde item(s) wilt retourneren kunt u contact opnemen met [email protected] onder vermelding van uw klant- en pakbon nummer. Uw pakket kan vervolgens geretourneerd worden naar:

Cerco Caffè
Oosterveldsingel 41a
7558 PJ Hengelo

 

Kosten

Voor het retourneren van uw bestelling zijn de retourkosten voor uw eigen rekening.

 

Voorwaarden

  • Uw retour moet schriftelijk gemeld worden aan onze administratie via [email protected]
  • U heeft 14 dagen de tijd om zonder opgaaf van reden het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. Het product kan alleen ongebruikt en in originele, indien mogelijk ongeopende, verpakking geretourneerd worden.
  • Helaas is een ruiling (nog) niet mogelijk. Wij adviseren om zelf een nieuwe bestelling te plaatsen.
  • Het verzendrisico van het retourneren is voor de koper.
  • De gekochte artikelen die worden geretourneerd moeten zorgvuldig ingepakt verzonden worden.
  • Indien niet aan onze retourvoorwaarden is voldaan dan behouden wij ons het recht voor om zendingen terug te sturen en u de verzendkosten hiervan in rekening te brengen.
  • Wanneer wij uw retourpakket in juiste conditie hebben ontvangen krijgt u binnen 5 werkdagen uw geld teruggestort op uw eigen rekening.

 

Voorraad

Wanneer een of meerdere artikel(en) onverhoopt ineens niet meer leverbaar/op voorraad is berichten wij u hier binnen 5 werkdagen over. Het betaalde bedrag zal ook binnen 5 werkdagen teruggestort worden op uw eigen rekening.

 

Foutieve levering

Indien uw geleverde bestelling niet overeenkomt met de geplaatste order dient u binnen 5 werkdagen na ontvangst contact op te nemen met onze administratie via [email protected] De kosten van het retourneren van het/de verkeerd geleverde item(s) zijn uiteraard voor onze rekening.