INVESTEREN IN CERCO-CAFFÈ?
SAVE THE DATE 12/12/21

EMISSIE DATUM 12-12-21
CERCO-CAFFÈ® verhuurt semiprofessionele espressomachines die werken met een speciaal capsule systeem. Deze machines blijven eigendom van CERCO-CAFFĖ® en kunnen aan het eind van de looptijd door de eindgebruiker overgenomen worden of opnieuw verhuurd worden met kortere looptijden tegen een hogere marge.

Schrijf u in

FINANCIERING

De espressomachines worden in Italië gebouwd en worden uit eigen middelen door een aandeelhouders lening gefinancierd. CERCO-CAFFÈ® werkt dus zonder bancaire schulden.

Om de toekomstige vraag naar machines te kunnen blijven financieren gaat CERCO-CAFFÈ® nieuwe aandelen uitgeven in de vorm van gedigitaliseerde certificaten die vrij verhandelbaar zijn.

EMISSIE

Op korte termijn gaat CERCO-CAFFE 18.000 nieuwe aandelen uitgeven waarvan de opbrengst gebruikt zal gaan worden om aan de toekomstige vraag naar onze Espressomachines, die gebaseerd is op de huidige uitrol snelheid, te kunnen voldoen.
De uitgifteprijs bedraagt € 100 per aandeel.

GEDIGITALISEERDE CERTIFICATEN

De certificaten van deze aandelen zijn vrij verhandelbaar en worden via het portaal van BONDEX verhandeld. Hiermee kunt u zonder tussenkomst van medeaandeelhouders de certificaten van uw aandelen kopen of verkopen. De prijs wordt bepaald door vraag en aanbod en door de rendementen die CERCO-CAFFE zal maken.

AANDEELHOUDER

Als aandeelhouder bent u meer betrokken bij de bedrijfsvoering dan bijvoorbeeld bij crowdfunding of andere leenvormen. U wordt per kwartaal op de hoogte gehouden van de bedrijfsresultaten en belangrijke beslissingen. U mag ook de jaarlijkse aandeelhoudersvergadering bijwonen.

VOOR WIE IS DEZE BELEGGING

Investeren kan al vanaf € 100. Hiermee is het aandeel geschikt voor iedere belegger die kennisgenomen heeft van de informatie in het investment memorandum en vertrouwen heeft in het bedrijfsconcept van CERCO-CAFFE®… en natuurlijk van de lekkerste koffie houdt.

INTERESSE?

first come – first serve

Door u vooraf in te schrijven ontvang u als eerste een exemplaar van ons investment memorandum waarin de bedrijfsfilosofie, de risico’s en verwachte rendementen uiteengezet zijn.

Op de emissie datum zullen partijen die zich voor-ingeschreven hebben als eerste de aandelen toegewezen krijgen.