INVESTEER IN DE AANDELEN-EMMISSIE VAN CERCO-CAFFÈ

7,1% DIVIDEND RENDEMENT
Met de huidige uitrol snelheid van verhuurde CERCO-CAFFÈ® espressomachines moeten er tussen 2021 en 2024 ruim 3200 machines gebouwd worden die vervolgens langdurig verhuurd worden. Het hiervoor benodigd kapitaal gaat CERCO-CAFFÈ verwerven via een uitgifte van nieuwe “vrij verhandelbare aandelen”. Deze aandelen kunnen via een online portaal (BONDEX) gekocht en verkocht worden waarbij de prijs bepaald wordt door rendement, vraag en aanbod.

Ga naar het Investeringsportaal

7,1% DIVIDEND RENDEMENT

Na de ontwikkelingsperiode van de machines en capsules, is de uitrol van het concept in 2020 begonnen. Als de huidige ontwikkeling in uitrolsnelheid wordt doorgetrokken dan zal CERCO-CAFFÈ de komende 3 jaar gemiddeld jaarlijks dividendrendement van 7,1% maken. Hierbij maken we de kanttekening dat het derde jaar een rendement van meer dan 20% over uw netto inleg verwacht kan worden. Meer weten? Vraag dan het investment memorandum aan!

WAARDE ONTWIKKELING AANDELEN

Als de verwachte rendementen behaald worden, zal de waarde van het aandeel toenemen. Niemand zal immers een aandeel wat 20% rendement oplevert verkopen voor de uitgifteprijs. Naast dividendrendement is het de verwachting dat ook de waarde van het aandeel groeien hetgeen een mooie exit strategie kan opleveren. Ook dit staat tot in detail beschreven in het investment memorandum, vraag het nu aan!

DE INVESTEERDER WORDT MEDE-EIGENAAR

De emissieprijs van het aandeel is gesteld op € 100 per aandeel en er worden 18.000 aandelen uitgegeven, dus ook de kleine belegger kan hier een groot rendement halen.

U koopt aandelen en wordt dus mede-eigenaar in de Holding BV met de daaraan verbonden rechten. U krijgt via het portaal volledig inzage in de voortgang en resultaten van de onderneming.

FINANCIEEL GEZOND

CERCO-CAFFÈ is tot op heden volledig gefinancierd met eigenmiddelen en heeft geen bancaire verplichtingen of verpandingen aan derden. Met deze uitgifte wordt er dus rechtstreeks in de activa van de onderneming geïnvesteerd die voor u zal gaan renderen.

Wilt u in een persoonlijk gesprek meer uitleg krijgen, dan kunt hier een afspraak aanvragen voor een telefonisch overleg.